5 Nisan 2013 Cuma

Rengarenk kombini

Her gün yeni bir kombin yapmayı düşünüyorum fakat benim belirlediğim markaların dışında başka bir markaya nedense elim gitmiyor. Yeni sezon olsun, uygun olsun, şık olsun, uyumlu olsun, olsun da olsun sıralayınca bazen işin içinden çıkamıyorum bir de tabi ki benim farkım olsun isteyince arada bazı ürünlerde kaytarıyorum. Kombin markalarının dışında fiyatlarını da yazmayı düşünüyorum hem kombinin tutarını hem de seçtiklerinizin fiyatını görmüş olursunuz fakat bu nasıl karşılanır diyerek tam netleşmiş değilim. Neyse ben kombinin markalarını söyleyeyim. Elbise ve küpe Koton, ayakkabı çanta nine west, parfüm ( hastalık derecesinde sevdiğim bir parfüm birde vücut losyonunu bulursanız yaşadınız) Calvin klein euphoriya, ruj clarins, göz farı C.Dior.
Elbise yeni sezon ve fiyatı gayet uygundu fakat ayakkabıyla çanta da yeni sezon ve bir hayli yüksekti fiyatları.
Parfüme gelince inanın verdiğiniz parayı değecek bir parfüm ayrıca da bir çok markayı tek geçer. Parfüm için tek tavsiyem fazla sıkmayın :))
Göz farı ise dış görüntüsü biraz eski, yeni kolleksiyonun renkleri ve dış görüntüsü daha farklı 2012 de değişti sanıyorum. Bu değişen göz farında yılın moda renklerinden görmek mümkün ve kombinini ilerleyen günlerde paylaşacağım.

2 yorum:

YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ
ADI/URL KISMINA SADECE ADINIZI YAZARAK YA DA ANONİMİ SEÇEREK HERKES YORUM YAPABİLİR.