11 Aralık 2013 Çarşamba

Yılbaşı Sofrası

''Bir yılı daha bitirdik'' klişesini kullanmak zorunda kaldım. Bu 13 uğursuzluğuna hiç inanmadım ama bu yıl uğursuzluğunu benim gözüme gözüme soktu. Ne kötü bir yıldı Allah'ım! Sıkıntılı ve zor bir yıldı ve bir sürü kötü detay...
Neyse ki bitti yeni yıla gerçekten yürekten MERHABA... Bu yıl yüreğinizin istediği ve hakkınıza hayırlı olanı getirmesi dileğiyle...
Gelelim yılbaşı için internetten seçtiklerime; bu beyaz çikolataya batırılmış kirazlara hayran kaldım. Dışındaki inciler ise çok şık.
yılbaşı içinÜzüm,çilek, muzla yaratıcılık
yılbaşı içinYılbaşını evde geçirenler yılbaşı için hoş bir pasta bir fikirde benden üzerini yarım ay kesilmiş kivilerle de süsleyebilirsiniz.


Bu pastayı yaparken pasta harcının bir kısmını ayırıp renklendirin şeklini verip fırında kısa süre pişirin. daha sonra kalan pandispanya harcını üzerine döküyorsunuz. yani kiraz şeklini verdikten sonra fırında pişmesi gerekiyor. Bu pastanın zebra desenlisi de çok şık duruyor. Zebra deseni vermek için de pandispanya harcından bir miktar ayarın kakao katın ve tepsiye zebra çizgileri yaptıktan sonra fırında biraz pişirin üzerine harcın tamamını yayın.
yılbaşı sofrasıEn sevdiklerimden yılbaşı için herkesin yapabileceği harika bir tabak
yılbaşı içinBu pastanın  bir benzerini hatta daha şık olanını yapmıştım TIK TIK tıklayıp yine buradan ulaşabilirsiniz. Ben muzlu yaptım ama çilekle çok hoş oluyor.
yılbaşı için








3 yorum:

  1. gectı gıttı dıyelım umarım 2014 hepımızı uğur getır bende en cok kıraza bayıldım hepsı cok sık

    YanıtlaSil
  2. Hepsi süper,bayıldım..2014 hepimize ugurlu gelsin..

    YanıtlaSil
  3. Hepsi ayrı güzel hele sosislerde ki yaratıcı fikre bayıldım kirazlar ayrı bir güzel olmuşlar .Bunlar hep yaratıcı fikirler emeğine paylaşımına sağlık canım yeni yıl sana ve sevdiklerine huzur mutluluk sağlık getirsin canımmm .

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ
ADI/URL KISMINA SADECE ADINIZI YAZARAK YA DA ANONİMİ SEÇEREK HERKES YORUM YAPABİLİR.